Categories
Activităţi

Excursie în pădure

În cadrul atelierului “Oraşul este şi al nostru“, un număr de şapte copii şi tineri adolescenți au fost preluați din comunitățile de la Pata Rât şi au fost însoţiti la activitatea de recreere, care s-a desfășurat în Pădurea Hoia Baciu. Consultările cu părinții și înscrierile la atelier au fost efectuate in perioada 15-17 Noiembrie. Cu ocazia ieșirii, am învățat despre legendele pădurii misterioase, am alergat printre copaci, ne-am jucat şi am făcut poze superbe pentru profilul de social media al copiilor.

Am încercat să aprindem un foc în locul amenajat, și să prăjim frigărui din bezele de zahăr. Din păcate a plouat cu o zi în urmă și nu am reușit să găsim destule lemne uscate, aşa că am fost nevoiți să mâncăm bezele neprăjite 🙂

Totodată, am povestit despre importanţa protejării mediului înconjurător și despre beneficiile plimbărilor frecvente în natură. Spre finalul atelierului, în drum spre mașina care ne-a transportat la activitate, am zărit două veverițe foarte drăguțe. Copiii au fost plăcut surprinși când le-au zărit, au vrut să afle mai multe despre ele, asa că în drum spre casă le-am răspuns la câteva dintre curiozitățile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *